- Tényleg felkerült a 200 megapixel egy hajlítható telefonra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Természetesen az időutazást én találtam fel, és én is használtam eddig egyedül.
De az nem csoda, hogy úgy tudod, az ötlet a Te fejedben született meg, és a megvalósítás is hozzád köthető, mert visszamentem 3907 évet az időben, és 11 cm-rel arrébb raktam egy kavicsot, ami olyan változást idézett elő a tér-idő continuumban, hogy Te lettél a felfedező, viszont így én a háttérben maradhattam.
Azt, hogy ez így történt, onnan tudom, hogy még a változtatás előtt feljegyzést készítettem, és olyan helyre rejtettem el, hogy egy véletlen baleset következtében az új jelenben megtaláljam.
Amiről azt hiszed, hogy Te találtad fel, az egyébként nem időgép, hanem egy olyan, az agy belső receptoraira ható szerkezet, ami időutazást csak szimulálja a fejedben.
Az ''igazi'' időgép, egy most még számomra is ismeretlen helyen van elrejtve, amit csak egy később bekövetkező esemény fog felfedni.
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tényleg felkerült a 200 megapixel egy hajlítható telefonra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- RAM topik
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Tekken 7 Playstation 4
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest