Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Warlock_42
senior tag
válasz
twollah
üzenetére
Én most ettem két nem túl jót. Ha ez vigasztal ;]
Biker: arrra céloztam egy kicsit ironikus módon, hogy igazán utánanézhetne a magasságos kormány akár ilyen ''népközeli'' prohardverfórum módján is, hogy valójában mi a helyzet a munkanélküliséggel ebben az országban. Ne csak ferdített statisztikai adatok alapján gondolkodjon. Már ha egyáltalán érdekli ez az egész és nem csak a pénzért kormányoz.
Pont mostanában volt a naplóban egy jajdejómostanában cikk, ami azt taglalta, hogy ismét x%-kal nőtt a foglalkoztatottság. De könyörgöm milyen foglalkoztatottság ?! Elhelyeztek ismét egy csomag 8 általánossal rendelkező embert minimálbéres kényszermunkára. Hú ennek aztán kell örülni ezerrel. Picibe nálunk is ez megy, az újdonsült polgármester very a mellét, hogy teremtett 30 darab munkahelyet. Persze.... szallag mellé, az úgynevezett értelmiségi meg dögöljön éhen ha nem tetszik neki.
Aktív témák
- OLED TV topic
- Jogász topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tőzsde és gazdaság
- Motoros topic
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest