Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
Warlock_42
senior tag
Egyszer tudnék elmenni innét, hátra se néznék. -
Warlock_42
senior tag
Hm. MaHolnap reggel indulnánk AntIQ-ra. Ha lenne. Nem vagyok hajlandó síros smilet beszúrni (mert nincs őrültben) de ez nagyon elszomorít. -
Warlock_42
senior tag
Hm. Operával el van csúszva az oldal alja ismét. De nincs kedvem előkeresni a hibabejelentős topicot. -
Warlock_42
senior tag
Motherfuckos pólómat Fathersuckos gatyára cserélném.
Forrás: Deprave (C64, Ebola) -
Warlock_42
senior tag
válasz
PeliScan
üzenetére
Igaz, igaz. A legnagyobb gond, hogy nincs normális alternatíva, csak a két tábor hívei gyilkolják egymást. Az egyik hatalma alatt megerősödik a másik tábor, aztán a hatalomra jutása után az elsőnek a tábora erősödik meg és kezdődik minden elölről. Aztán szépen kölcsönösen lerombolják amit a násik felépített. Kirugdossák az állami szektorból a másik által felvett embereket.
Nehéz pártatlannak lennem, de azért megpróbálom. Pl. a #1968 hozzászólásom egy baloldali polgármesterről szól. -
Warlock_42
senior tag
válasz
PeliScan
üzenetére
Arra gondolok, hogy felesleges volt kiemelni a bal oldalt ilyen szempontból. Amúgy mint mondtam nem érdekel az egész, csak szemet szúrt, hogy akkor micsoda kampányokat csináltak egy-egy ünnepből, jelképből most meg emiatt (lehet, hogy ugyanazok?) szidják a bal oldalt.
Minden személyeskedés nélkül. -
Warlock_42
senior tag
-
Warlock_42
senior tag
válasz
twollah
üzenetére
Én most ettem két nem túl jót. Ha ez vigasztal ;]
Biker: arrra céloztam egy kicsit ironikus módon, hogy igazán utánanézhetne a magasságos kormány akár ilyen ''népközeli'' prohardverfórum módján is, hogy valójában mi a helyzet a munkanélküliséggel ebben az országban. Ne csak ferdített statisztikai adatok alapján gondolkodjon. Már ha egyáltalán érdekli ez az egész és nem csak a pénzért kormányoz.
Pont mostanában volt a naplóban egy jajdejómostanában cikk, ami azt taglalta, hogy ismét x%-kal nőtt a foglalkoztatottság. De könyörgöm milyen foglalkoztatottság ?! Elhelyeztek ismét egy csomag 8 általánossal rendelkező embert minimálbéres kényszermunkára. Hú ennek aztán kell örülni ezerrel. Picibe nálunk is ez megy, az újdonsült polgármester very a mellét, hogy teremtett 30 darab munkahelyet. Persze.... szallag mellé, az úgynevezett értelmiségi meg dögöljön éhen ha nem tetszik neki. -
Warlock_42
senior tag
Még egy OFF:
Nincs kedvem topicot nyitni. Nem lehetne egy ilyen vegyes topic kis kérdéseknek?
Emiatt nincs kedvem nyitni újat.
Tehát: hol találok manualt C64 basic programozáshoz? -
Warlock_42
senior tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Erről Skandar Graun jut eszembe: a káosz papja aki magát a káoszt is cserben hagyhatja elvégre a káoszban hisz.... szal egyértelmű.
Még egy világirodalmi példa: aki őrült azt hazaengedik a háborúból de aki őrült az nem akar hazamenni a háborúból.....
Na abbahagyom mielőtt :F -
Warlock_42
senior tag
Igaz, igaz. Bár itt default.
Viszont (csakazértis ;]) egy csomó további feature:
- a lapok nem külön ablakban nyílnak meg, hanem mint kb. az Excellben a munkalapok
- duplázható egy ilyen lap, pl. ezt használtam a PH játékhoz... egyik lapon a válasz a másikon meg kerestem az említett cikkek után.
- ablakban mutatja a cache-et ha akarod
- külön lapon mutatja a letöltéseket... azt is megkockáztatom, hogy biztosabban tölt le mint az IE bár ebben nem vagyok biztos.... vélemények?
De hogy ne csak MS féle propaganda legyen:
- néha bizony fagy, de erre ott van amit már mondtam... megjegyzi a fagyás előtt nézett oldalak címét
- animgifek
- nagyon ritkán gond van néhány oldallal... pl. volt olyan hogy a PH fórumokból is egy adott oldalt nem hozott le (nem mutatta a hozzászólásokat) -
Warlock_42
senior tag
Szerintem inkább próbáld ki.....
Pár (nekem) rokonszenves dolog belőle:
- nem akar egyből netre mászni amikor elindítod
- ha megfagyna a következő indításkor megkérdezi szeretnéd-e onnét folytatni ahol abbahagytad (!!)
- és ami nagyon tetszik: külön minden elemnél mutatja hol tart a letöltés és milyen sebességgel. Ezzel szemben 'hülyéneknézlek explorer' húzogatja a hülye csíkját, a tűzfalamon meg látom, hogy nincs is bejövő forgalom.... -
Warlock_42
senior tag
Ilyesmire gondoltam. Hát akkor sajnos menteni még mindig kell az exploiter. De különben mindenkor Opera ;]
Az animgifeket különben néha behozza néha nem, vagy iszonyat lassan hozza le a fázisait. Szerintem valami olyasmi lehet a háttérben hogy nem frissíti az ablakát normálisan. Nagyon sok fejleszteni való van rajta, de nagyon jó böngésző.
Explorer? Háááát..... kedvencem az amikor egy lefagy, ki akarom lőni, erre bezáródik az összes.... -
Warlock_42
senior tag
Crab, te Opera-guru vagy? :))
Lenne egy nagy kérdésem. Amikor tele lett a tököm a szekszplorer fagyásaival, feltettem az Operát. Egy dolog zavarja csak a felhőtlen kapcsolatot, az oldalak mentése. Az ilyen fícsör benne, hogy ilyen tuddhogyértsd módon menti az oldalakat, vagy valahogy rá lehet venni a normális mentésre is ?
Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Gran Turismo
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- LG 65" 4K wifis okos TV 65UR76003LL
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest