Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
válasz
Happy Jr.
üzenetére
Jah, száguldozni eszméletlen érzés. Főleg jetskyvel 90 és 100km/h tájékán menni és várni, hogy a hullámok feldobjanak a magasba.
(azért jó, mert ha esel, akkor vízbe, bár ekkora sebességnél már rendesen üt a víz, de van egy csomó enyhítő körülmény) Ha lehetőségem adódik, akkor motorral is annyit megyek amennyit lehet. Eddigi leggyorsabb motorozásom 270km/h volt (repülőtér, közúton nem volt ennyi
), úgy hogy vittek. Feledhetetlen.
Tarthattok hülyének, de szerintem alapvetően két ember létezik: aki fél a sebességtől és aki nem. Ez nem ész meg felelőtlenség kérdése. Ez inkább a saját magadban való megbízás és egy kis kockáztatás. -
tildy
nagyúr
válasz
Happy Jr.
üzenetére
Nem, ha más vezet, akkor nem parázom egyáltalán. Csak tudod ha én, (mégha mellettem ül az oktató) , akkor az nekem durván soknak tűnik. Egyszerűen túl sok az információ ami ér, meg még az autót sem kezelem rutinosan.. szal igen a 90 nekem még -egyelőre- sok(k)...
hapci:nagyon tetszetős

[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
Happy Jr.
üzenetére
Aftó adja a sebsséget, nem? Mondjuk egy 1995-ös, jól karbantartott kocsi kéri is a160-at. De egy újjab, utcai autóval már a 180 is csak akkor tűnik soknak, ha kinézel oldara, nem. Hovatovább egy 7-es bömös ben lehet, a 200-yt sem nagyon venni észre, annyira szépen megy ... de egy szuziki swiftben 120-nál már érzeni a motor ''végét''
mondom én, aki vajmi keveset vezetek. mostanában semmit.
Aktív témák
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(azért jó, mert ha esel, akkor vízbe, bár ekkora sebességnél már rendesen üt a víz, de van egy csomó enyhítő körülmény) Ha lehetőségem adódik, akkor motorral is annyit megyek amennyit lehet. Eddigi leggyorsabb motorozásom 270km/h volt (repülőtér, közúton nem volt ennyi
), úgy hogy vittek. Feledhetetlen.