- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- A tokot is átvariálja a Samsung
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nem önzőség, (hanem) önvédelem

Aki tervez az nagyot koppanhat, aki nem tervez az meg nem koppan. (annyira)
''lmodozni kell, aki nem álmodik, az vagy hazudik, vagy fél álmodni...''.
2. (második, azaz...)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Szalma fogalmam sincs mi a karmám(a szó jelentését ismerem, nem erre vélzok most), ha tudnám, akkor úgy tennék...
-----------------------------------------------------------------------------------------
Jeges írt talán a lakásról: nem, azt se igazán tervezi, hogy közös lakás, de azért szeretne már olyat , ami nem albérlet, hanem az otthona. És mindketten tudjuk, akármi történne, én direkte ártani nem tudnék neki, inkább mindent hátrahagynék rá (rugalmasan, és persze normális módon ''kérve'' persze a jussom... szal idővel...) , ha mennék is, mert kettőnk közül én vagyok a mobilisabb.
Tulajdonképpen féla kötöttségektől. Enenk ellenére 7 éve velem van. Ki érti ezt?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- SANDBERG 133-95 WEBKAMERA - USB 2.0 - FULL HD /1080P -
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- iKing.hu Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt újszerű 100% akku 72 ciklus garanciás 2026.11.24
- Roborock S5 Max
- Apple MacBook Air 15" 2025 100%(1év Garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest