- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco M8 5G - majd megveszed
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Sianis
addikt
Hogyan lehet csak a mának élni? Ezt csak önzőségnek tudom felfogni. Nincs terv arra, hogy hogyan akarok majd élni, hol, mit akarok majd dolgozni? Hány gyereket szeretnék, és hol szeretnék velük élni? Szerintem aki komoly kapcsolatban él, tehát házasságot képzel el az adott illetővel, az nem csak arra gondol, hogy de jó MOST, hanem, hogy milyen lesz MAJD! Mi legalábbis gyakran álmodozunk párommal a közös jövőről, ami nap, mint nap távolatt kúszik, és mi is úszunk ebben az örvényben, és ez nagyon jó...álmodozni kell, aki nem álmodik, az vagy hazudik, vagy fél álmodni...
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
eztet a kompromisszum dógot kevéssé értem: közös gyerek ''helyett'' ''csak'' közös lakás? vannak területek, ahol lehet kompomisszumot kötni, de a gyerek-kérdés tipikusan nem ilyen, és a közös lakást sem ilyennek látom.
viktor: nem győztél meg. sztem nem ''kell''. dehát mások vagyunk, máshogy gondolkodunk.
Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest