Hirdetés
- Mobil flották
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Köszi, közben én is rájöttem. Aztán arra is rájöttem, hogy az explorer mellé telepített pcfórum féle beépülő modul is blokkol pár dolgot a popup -okon kívül. Többek között az oldalban előforduló png kiterjesztésű képek sem jöttek. A párom az nlc fórumba nem tudott beírni miatta. Hibát okozott a pcforum dll -je az iexplorer.exe -ben. Pedig jópofa dolog volt. A javascriptek meg rendbe is jöttek egy kiadós win update után. Hm, lehet, hogy nem is olyan rossz a 98 böngészésre? Minden esetre az NT alapú os -ek hibáit kihasználó vírusoktól nem kell félni.
A másik, hogy a q3 demót megint ki akartam próbálni neten, de nem él a szervere. Túl sokat akartam.
Háhá a starcraftot még fel sem installáltam erre a win -re!. Lehet, hogy holnapra marad, mert kezdek összeesni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest