- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Apple iPhone 17 - alap
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Az aranyköpések rovat #856 -os hozzászólásában linkelt topikot elolvastam.
Ez nálam teljesen kiverte a biztosítékot. 19 évesen egy 6-8 éves gyermek értelmi szintjén élő ember már nagyon fárasztó.
Gondoltam valami dobjon már fel a mai napon, ezért szerettem volna aranyköpéseket olvasgatni, de ez halálos.
Megyek haza, mert állítólag volt nálunk a chellós muki, és közölte a feleségemmel, hogy szerinte a hálókártyát át kell rakni másik slotba vagy rossz.
Lásd második konfig adatoknál. Két éve abban a slotban van, nem egy márka, de nekem teljesen megfelelt néhanapján Starcraftozni abban a slotban. 
Felmentem egy kollégának elpanaszolni a bánatomat, erre kezembe nyomott a fiókjából egy 3com c959TX -et, hogy vigyem, az enyém lehet, hátha mégis rossz a Realtek. Ennek legalább örülni lehet
Minőségi csere ingyen. 
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gyűjtői makulátlan , dobozos , bontatlan , fóliás , ROG GTX 1080 !!!
- Dell Latitude 5430 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB, HU vil billentyűzet
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060 (ELKELT)
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Lásd második konfig adatoknál. Két éve abban a slotban van, nem egy márka, de nekem teljesen megfelelt néhanapján Starcraftozni abban a slotban. 
Minőségi csere ingyen.