- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
(''Szvsz ez önzőség lenne, mert a gyereket nem szabad így kisajátítani.''
Én sem a szülő, hanem éppen a gyerek érdekében írtam, hogy ha lehet, ilyen fiatal korban inkább ne óvodába kerüljön.)
''Másodszor pedig nem tudja az otthoni ''jó nevelés'' mellett elsajátítani, hogy a társaságban hogyan kell viselkedni. Harmadszor, így megtanul önállóan gondolkozni, dönteni és viselkedni, és kialakul a felelősségtudata.''
Erre csak azt tudom mondani, hogy konkrétan ismerek több olyan embert is, aki minimális óvodai látogatás mellett is megtanult nem csupán jól, hanem kifogástalanul viselkedni, és az átlagnál messze önállóbban gondolkodni. Mivel ők ezért mindenképpen kivételek, nehezen vizsgálható, hogy vajon abban is kivételek-e, vagy netán éppen ellenkezőleg, hogy szinte óvoda nélkül váltak ilyenné.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Yoga Pro 9 - RTX 5070 - 64GB - multitouch laptopok! - LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.03)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest