- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Aktív témák
-
rii
nagyúr
Én is feltenném, sőt használnám is a Linux-ot, csak az az iagzság, hogy a motiváló ok az illegális programok leváltása, az pedig lehetetlen.
Nem hiszem, hogy lenne olyan HTML készítő, mint a DreamWeaver, olyan FLASH készítő, mint a FLASH MX, olyan vektoros program, mint az Illustrator (Talán az XFIG, vagy XPlot?), és oylan pixelgrafikus, mint a Photshop (bár a GIMP elég profi, ha jól tudom).
Szóval, ha legális gépet szeretnék, akkor inkább ezeket megveszem kindóze alá.
De az túú máccs...
Debian-ban szerintem az első -Welcome to real world- táblát a DSelect vágja az ember fejéhez. Eléggé kiábrándító több 1000 package-t átnázni, majd megüzdeni a csomagok közti függőségekkel, összeférhetetlenségekkel.
Tudom, van más Linux is. Pölö az UHU-t 45 perc alatt fel lehet tenni Internettel, hálózattal, hanggal, graf.felülettel .....
Remélem a Machintos meg tudja szorongatni a Microsoft-ot hogy Intel processzorokkal fognak kijönni a jövő MAC-jei. Vagy talán Tiger for PC.
Aktív témák
- Gitáros topic
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 11
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android játékok topikja
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone gyári/emelt kapacitású akkumulátor csere 6 HÓNAP GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest