Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
bdav
őstag
''Nem lennék tanár. Semmi megbecsülés''
ez így van én is így vagyok vele...
őszintén szólva nagyon szerencsésnek tartom magam, mert sztem engem jó tanárok tanítottak, ami nem biztos hogy 10 év múlva is így lenne... merthogy igaz h. most aki igazán ért valamihez az nem tanárnak megy...
egyik tanárom mondta, h. az a baj hogy a diákoknak manapság csak jogaik vannak, kötelességeik nincsenek.
mondom ezt én aki tavaly érettségiztem
[Szerkesztve] -
bdav
őstag
valaki nem tudja hogy a PH-ban van-e limit az adatoknál az emailcím hosszára? (74 karakter lehet?)

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC i5-8400 RTX3060 12GB 16GB RAM Windows 11 Pro
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
őszintén szólva nagyon szerencsésnek tartom magam, mert sztem engem jó tanárok tanítottak, ami nem biztos hogy 10 év múlva is így lenne... merthogy igaz h. most aki igazán ért valamihez az nem tanárnak megy...