- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Ha nem haragszotok akkor megosztanék veletek még egy mai történetet.
(Akit érdekel az első számú, olvasson vissza nem részletezném
)
Szóval megyünk a héven, egy 30 as forma férfi (a hátán a férfinak volt még egy hatalmas hátizsák is ) , aki ráadásul egyik kezében járóbotot fog, odaszól két siheder (14-18 év közti ) srácnak , hogy megtennék-e , hogy segítenek neki átvinni a túloldalra a nagy szatyrát. A két srác meg gondolkodik, meg izé, meg lekésik a vonatot, meg mittudomén, nem segítetettek.
Egyszerűen hihetetlen milyen fiatalok vannak.
Komolyan. Ha én látok egy beteg embert, aki ráadásul meg is kér valamire, akkor tök szívesen segítek, ezek meg... Hát kész.
A táska egyébként jó nehéz volt, de szerencsésen átértünk a túloldalra. A férfi alig akarta elfogadni tőlem a segítséget, merthogy nő vagyok, és hát nehéz az a csomag , ne cipeljem.
Egyébként úgy láttam egyik kezét ilyen furán tartotta, hogy lehet a kezének is volt valami baja.
szerk:csak helyesírást javítottam.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Dell Precision 3660 Workstation, i7-12700K,32GB DDR5,256 SSD,NVIDIA RTX A2000 6GB DDR6,WIN11
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)