- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- A Honor profi iPhone másolásban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
''...bizony kórház lenne a vége''
Csak azért nem futottam el, mert földbe gyökerezett a lábam.
Én nem veszekedősen kezdtem az egész beszélgetést. Sokszor közeledtek az álláspontok, és ha valaki visszaolvas, többször írtam hogy egyetértek dolgokkal. Olyankor jött a ''na mivan? meghátrálsz?'' és az idézek: ''saját magát szopatja meg'' duma. Már bocsánat de erre hadd mondjam hogy baszódj meg
Szóval gondolkodjunk el, hogy ki nem fogadja el a másik véleményét. A témát zártam és továbbra is ugyanúgy kedvelek mindenkit, mint azelőtt.
Remélem ti is ugyanígy vagytok, ha most éppen nem, akkor majd talán holnap reggelre.
...és változatlanul remélem, hogy ti sem egy drogfüggő társadalom rózsaszín álomképével tértek este nyugovóra...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval gondolkodjunk el, hogy ki nem fogadja el a másik véleményét. A témát zártam és továbbra is ugyanúgy kedvelek mindenkit, mint azelőtt.