- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
''...bizony kórház lenne a vége''
Csak azért nem futottam el, mert földbe gyökerezett a lábam.
Én nem veszekedősen kezdtem az egész beszélgetést. Sokszor közeledtek az álláspontok, és ha valaki visszaolvas, többször írtam hogy egyetértek dolgokkal. Olyankor jött a ''na mivan? meghátrálsz?'' és az idézek: ''saját magát szopatja meg'' duma. Már bocsánat de erre hadd mondjam hogy baszódj meg
Szóval gondolkodjunk el, hogy ki nem fogadja el a másik véleményét. A témát zártam és továbbra is ugyanúgy kedvelek mindenkit, mint azelőtt.
Remélem ti is ugyanígy vagytok, ha most éppen nem, akkor majd talán holnap reggelre.
...és változatlanul remélem, hogy ti sem egy drogfüggő társadalom rózsaszín álomképével tértek este nyugovóra...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bittorrent topik
- Linux kezdőknek
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Arc Raiders
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S24 Plus 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval gondolkodjunk el, hogy ki nem fogadja el a másik véleményét. A témát zártam és továbbra is ugyanúgy kedvelek mindenkit, mint azelőtt.