Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
PROHARDVER! témák
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Hát valaki azért tudna ranghajhászni...

Nézz pölö engem. holnap lesz 600 napja, hogy a PH!-n vagyok, és meg merem kockáztatni, hogy talán elég a PHZ! nagyúrhoz. De a kedvencéhez tutira. HA meglesed, az két szint, talán 3. Szal ha rákapcsolnék, és a ban határán postolgatnék, lehet, hogy meglenne az a nagyúr. De hogy őszinte legyek nem nagyon izgat engem, hogy mi van a nevem alatt, mert ez csak egy ''felirat''. Attól senem leszek okosabb, senem leszek hülyébb. Ugyanaz maradok, aki eddig voltam, és ugyanaz is leszek mindörökké.
Csak egyesek ezt nem fogják fel, és nyomják a dolgokat ezerrel, merthogy milyen jó, hogy nem újonc, hanem senior tag...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz Ryzen9 270 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 8GB W11 Garancia
- Acer LED monitor (B247Y)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest