- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Honor 200 Pro - mobilportré
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
Mr.Skyline
senior tag
Sziasztok! kicsit eltűntem a PH!-ról meg az egész világhálóról mert iszonyat sok munkám van, remélem mostantól visszaáll minden a régi kerékvágásba

amúgy elkészült a kis Swift-em is, amit Január 27.-én TK-ra törtem a Csepeli Szabadkikötő úton, majd nyomok fel róla képeket, nagyon komoly lett
csak még kell szerezem egy digit gépet![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mr.Skyline
senior tag
ma halgattam egy kereskedelmi Rádó adót
ahol Béres Zoo alkotott este 6kor egy nagyot:
kaptak egy telefont hogy a Király Lindás Shane54 számot melyik albumon lehet megtalálni.
Béres Zoo: ''hát nem tudjuk mert egyik Király Lindás albumon sincs rajta de Shane54-esen se, esetleg tölsd le a Matrix-ról!
vagy arról már nem
''
mikor meghalottam meló közben, olyan mosoly kerekedett az arcomra mint állat![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
kész! -
Mr.Skyline
senior tag
haverom akit Bandi-nak hínak itt a PH!-n elfelejtette a jelszavát!

hogy lehetne ezt kideríteni?
-
Mr.Skyline
senior tag
Megvettem a Diablo II-t a kiegészítővel együtt

Tesco 3500 HUF
végr tudok nyomulni a neten, már csak az 1.10 Patch-et kell leszednem és mehet is a móka![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mr.Skyline
senior tag
Voltam ma haveromnál ahol kb 3 napja telepítettem teljesen újra a gépet, friss WinXP, Driverek, NIS, stb...
ma átmentem hozzá és lefutattam egy Spybot-ot! talált is 11 Spyfos-t![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bővebben: link
hihhetetlen mit össze nem szednek laikusok
, amugy egy 3M Chello-ja van.
-
Mr.Skyline
senior tag
hurrá!

felkerültem a radikalmod honlapjára! Bővebben: link![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/crab/smilies/3.gif)
Aktív témák
Hirdetés
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- HP ZBook 17 G3, 17,3" FHD, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 4GB Nvidia, W11, Számla, 1 év garanc
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /32",4K TrueBlack Glossy, Dual mode,G-Sync/ új, 3év IPon gar
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)