Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Yettel topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Mobil flották
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iOS alkalmazások
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
nem, kezzel nem lehet, en egy gemkapocs (nagy meretu, kb 1 mm acel) kihajtogatott vegevel pattintottam ki a menet kozben kiszedendot pedig ugy raktam a gepde, hogy volt alatta nemi cerna, igy azt csak ki kellett emelni, igy elkerulve meg a lehetoseget is, hogy a fem gemkapocs barminemu zarlatot okozzon -- persze az idealis megoldas az erre a celra kialakitott fogo lenne, na de gepesz suliban tanultam (bar info szakon) de sort (es ugy tuni bios csipet is) barmivel ki lehet ''nyitni''

Aktív témák
Aktív témák
- Amerika kész lemondani a kormányról
- Tesla topik
- iPad topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Automata kávégépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- 27% ASUS VY249HF White IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Xiaomi 15T Pro 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- iPhone 15 Pro - 512 GB - Újszerű
Üzleti előfizetők hirdetései
- Arany János - Kapcsos könyv
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest