Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
White Tiger
tag
Nah, akkor vége az unalmas hétköznapoknak
Készülj fel, h 3 hónap múlva egész estés történeteid lesznek a betelefonáált ügyfelekről
Én tudom, egy évig csináltam
Én ráadásul 3 műszakban, hétvégén is, és így utólag belegondolva alig kaptam érte vmit... Na mind1.
Most viszont megyek szúnyálni, mert elég vacakul vagyok. Egész nap kokadt voltam, délután már hányingerem is volt, fejem is fájt, és ei is aludtam (napközben!). Sőt, h még rosszabbat mondjak, étvágyam sincs (aki ismer, tudja, h ez szinte lehetetlen
) No szóval megpróbálom kialudni, ittam borzasztó izű neocitránt is. Holnapra ki kéne vhogy kúrálnom magam, mert megyek moziba és táncolni is kedvessel... Na majd lesz vhogy. Olyan még sose volt, h sehogy se lett volna!
Aktív témák
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen autót vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Készülj fel, h 3 hónap múlva egész estés történeteid lesznek a betelefonáált ügyfelekről
) No szóval megpróbálom kialudni, ittam borzasztó izű neocitránt is. Holnapra ki kéne vhogy kúrálnom magam, mert megyek moziba és táncolni is kedvessel... Na majd lesz vhogy. Olyan még sose volt, h sehogy se lett volna!