Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Yettel topik
Aktív témák
-
_cirmos_
őstag
én bf desert combat függő lettem. ez egy ingyenesen letölthető mod a battlefield 1942-höz, ami az öbölháborúra épül, mai fegyverekkel. megvan a feelingje mikor 3-4 T-72-vel csapattok át a sivatagon, hindek biztosítják a légitámogatást, a horizonton pedig egy mig-29-es és egy f-16-os vívja kegyetlen harcát a légifölényért. szóval nekem nagyon bejön, nem egyszerű öldöklés hanem igazi stratégia (ha abban a többi csapattárs is partner, de általában igen). én olyan 8-10 hónapja vettem meg, akkor került négyezer forintba, annyit simán megér.
Drizzt:
bsplayer. ha nem jön be a felirat (.srt vagy .sub) akkor nem stimmel a hossza a videóhoz, keress másikat.
[Szerkesztve] -
_cirmos_
őstag
most mutattam anyunak hogy kaptam pendrive-ot karira bátyótól. megkérdezte hogy ''mennyi adat fér rá, 1-2 oldal?'', mert ő leginkább a szöveghez tud viszonyítani. megmondtam hogy kb. a komplett könyvespolc ráférne begépelve, most itt ámuldozik hogy mik vannak, nagyon aranyos

ezt meg muszáj megmutatnom, nekem tök jó kedvem lett tőle (pedig 5 vizsgám lesz 3 nap alatt
), k*rv@ aranyos. szóval hajtsatok fejet Lord Fluffy elött, hiszen ő a világok pusztítója 
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), k*rv@ aranyos. szóval hajtsatok fejet Lord Fluffy elött, hiszen ő a világok pusztítója