Hirdetés
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Agyasima
őstag
[előre is bocs]
ilyen nincs.... hogy mik történnek manapság az emberrel estefelé az utcán... mindenhol olvasni, meg már itt is van totyikja, hogy megvertek/megvertem/elvette/elszaladtam miközbe mentem hazafele.
Mikor elolvastam a hozzászólásokat rá kellett jönnöm, hogy bár jóideje járom az éjszakát, és nem túl pénzes lévén általában gyalog, (nameg mert közel lakok a belvároshoz) szerencsés csillagzat alatt születhettem, mert még soha a büdös életbe nem bántottak, akartak kirabolni egyáltalán.
Na de tegnap aztán....
Történt, hogy egy jóbarátomnál megnéztük a megasztárt, közbe bedobtunk eg pár sört, majd hazaindultam kellemesen lefáradva. Erre útközben megállít két nőszemély elcsacsogok velük, kiderül, hogy részegek és bulizni mennek, majd az egyikük megsimogat, és félreérthetetlen ajánlatot tesz. (az ingyenes fajtát) Ecsém, minden nő krva? Vagy mi? Teljesen lehaltam, gyorsan haza is gyalogoltam. Legalább lennék jóképű-izmos vagy mittudomén, de a kabátból, meg a sapka alól a félig sötétben az orromon és a szememen kívül semmi se látszott ki szinte.
Vagy csak én fogom ki az ilyen lökött picsákat? mert már nem ez az első ilyen eset, ami velem megesik. (valamelyik OFF TOPICBAN egy hasonszőrű történetet bepötyögtem már, majd Bash megkeresi
)
Ehh, szóval mit szóltok?
[montam, hogy bocs]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Építő/felújító topik
- Gumi és felni topik
- Yettel topik
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple MacBook Pro Retina 16" M5 Pro 18CPU / 20C GPU / 24GB / 1TB - 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Flip 7 256 Gb
- Steam Deck 512 Oled (100%os akku)
- Apple MacBook Pro 14 M5 PRO 15C CPU/16C GPU / 24GB / 1TB SSD (MGDR4MG/A) Space Black
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)