Hirdetés
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
Aktív témák
-
Agyasima
őstag
[előre is bocs]
ilyen nincs.... hogy mik történnek manapság az emberrel estefelé az utcán... mindenhol olvasni, meg már itt is van totyikja, hogy megvertek/megvertem/elvette/elszaladtam miközbe mentem hazafele.
Mikor elolvastam a hozzászólásokat rá kellett jönnöm, hogy bár jóideje járom az éjszakát, és nem túl pénzes lévén általában gyalog, (nameg mert közel lakok a belvároshoz) szerencsés csillagzat alatt születhettem, mert még soha a büdös életbe nem bántottak, akartak kirabolni egyáltalán.
Na de tegnap aztán....
Történt, hogy egy jóbarátomnál megnéztük a megasztárt, közbe bedobtunk eg pár sört, majd hazaindultam kellemesen lefáradva. Erre útközben megállít két nőszemély elcsacsogok velük, kiderül, hogy részegek és bulizni mennek, majd az egyikük megsimogat, és félreérthetetlen ajánlatot tesz. (az ingyenes fajtát) Ecsém, minden nő krva? Vagy mi? Teljesen lehaltam, gyorsan haza is gyalogoltam. Legalább lennék jóképű-izmos vagy mittudomén, de a kabátból, meg a sapka alól a félig sötétben az orromon és a szememen kívül semmi se látszott ki szinte.
Vagy csak én fogom ki az ilyen lökött picsákat? mert már nem ez az első ilyen eset, ami velem megesik. (valamelyik OFF TOPICBAN egy hasonszőrű történetet bepötyögtem már, majd Bash megkeresi
)
Ehh, szóval mit szóltok?
[montam, hogy bocs]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BONTATLAN Apple MacBook Air 13 M4 (2025) Éjfekete // Garancia // ingyenes szállítással
- Thrustmaster t300 szett
- xDuoo MU-602 DAC Hangkártyak EQ funkciókkal
- Xduoo TA-20 plus csöves fejhallgató erősítő tuning csövekkel
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30W-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)