- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Magisk
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
Aktív témák
-
Agyasima
őstag
[előre is bocs]
ilyen nincs.... hogy mik történnek manapság az emberrel estefelé az utcán... mindenhol olvasni, meg már itt is van totyikja, hogy megvertek/megvertem/elvette/elszaladtam miközbe mentem hazafele.
Mikor elolvastam a hozzászólásokat rá kellett jönnöm, hogy bár jóideje járom az éjszakát, és nem túl pénzes lévén általában gyalog, (nameg mert közel lakok a belvároshoz) szerencsés csillagzat alatt születhettem, mert még soha a büdös életbe nem bántottak, akartak kirabolni egyáltalán.
Na de tegnap aztán....
Történt, hogy egy jóbarátomnál megnéztük a megasztárt, közbe bedobtunk eg pár sört, majd hazaindultam kellemesen lefáradva. Erre útközben megállít két nőszemély elcsacsogok velük, kiderül, hogy részegek és bulizni mennek, majd az egyikük megsimogat, és félreérthetetlen ajánlatot tesz. (az ingyenes fajtát) Ecsém, minden nő krva? Vagy mi? Teljesen lehaltam, gyorsan haza is gyalogoltam. Legalább lennék jóképű-izmos vagy mittudomén, de a kabátból, meg a sapka alól a félig sötétben az orromon és a szememen kívül semmi se látszott ki szinte.
Vagy csak én fogom ki az ilyen lökött picsákat? mert már nem ez az első ilyen eset, ami velem megesik. (valamelyik OFF TOPICBAN egy hasonszőrű történetet bepötyögtem már, majd Bash megkeresi
)
Ehh, szóval mit szóltok?
[montam, hogy bocs]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Revolut
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivaldi (böngésző)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen program, ami...?
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- További aktív témák...
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Fortinet FortiGate 100E - Tűzfal
- Ruckus ZoneFlex 7363 - Access point - hozzáférési pont - Több db
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)