- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Apple iPhone 17 - alap
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
Integra
titán
háááááááááááááááát
az az igazság hogy már láttam nem egy és nem kettő ''alvó'' nicket.
de nekem ezzel semmi bajom.
azt is gondolom hogy nem ugatok újoncot le. mindenki volt újonc, tök mindegy hogy tegnap vagy 2 éve vagy 3 éve reggelt...
én személy szerint nem rajongok sem gáspár laciért sem oláh ibolyáért (érte pláne nem), de van akinek tetszik, vannak itt ezerszer gázabb és lollerebb topicok amik még most is nyitva vannak.
az hogy a moderátor mit zár, az absz szubjektív.
azt sem értem hogy bizonyos topicneveket miért nem lehet módosítani, hogy jobb és érthetőbb legyen, ha kinövi idővel magát.
én továbbra is örülnék egy kor jelző rublikának az adatok között, hogy mindenki láthassa mindenkiét, mert szerintem igen keményen vegyes a PH korban:)
én is inkább azon az állásponton vagyok hogy nem kell a topicba szólni ha nem akarod hogy fent maradjon megy a süllyesztőbe és kész.
viszont akik szeretnének beleszólni mert érdekli őket a téme, nekik is megvan a joguk a kis ritkán használt topicjaikhoz.
Aktív témák
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest