- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Vissza lehet venni öreg..
Nem mindenki veszi meg a legújabb progikat, mert nincs rá keret. De nem is kötelező a legújabb progikkal játszani, mert legalább annyi játékélményt - ha nem többet - képes egy régebbi progi nyújtani, mint egy vadiúj csili-vili d3..
Húzzál szépen a haverjaiddal valami chat-szobába vagy üljetek be söröznivalahová és OTT tárgyaljátok ki, hogy mit honnan-hogyan lehet letölteni, de NE ITT tegyétek meg. Mert nem erre született ez a fórum.
Egyébként: win98sehun - 25-30e volt, még anno az alaplapom mellé, egy xphome hasonló árban van most, van még dobozos sc+bw 3-4e volt, van dobozos freespace2, dobozos half-life+cs1.1+opposing force, dobozos x-wing alliance, dobozos Rainbow Six, Rainbow Six-Rogue Spear... Jane's WWII Fighters meg egy rakat újságmellékletként kapott játék.. Szerintem elvagyok velük egy jó időre.. Mellesleg betelt az installjukkal a 20gb -os wd -m, de arra sincs pénz, hogy nagyobbat vegyünk, szal nem ugrálhatok még több játékért.
De! Én sem vagyok szent, nekem is volt olyan játékom, ami másolt, persze mikor volt rá pénzem, akkor megszereztem a dobozos verziót, mert igényesebb, kézikönyet is adnak hozzá, nem egyszer az eredeti angol mellé magyarul is.
Egyébként nem kötelező idejárni fórumozni sem, ha nem tartod tiszteletben az alapelveinket. ;]
Szerk.: mindig elgépelek valamit. :B
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Star Trek
- Samsung kuponkunyeráló
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- INGYEN FOX - Samsung 980 PRO 1TB SSD PCIe 4.0 (dobozával)
- INGYEN FOX! - Patriot Viper Blackout - 2x8 GB - 3200 MT/s - CL16
- Lenovo Thinkpad L13 Gen 3 i5-1235U/16GB RAM /256 GB SSD/13.3"FHD magyar bill. laptop
- Érintőképernyős pénztárgép - Celeron J1900, 4GB RAM
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Nothing Phone 1 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest