Hirdetés
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Mobilhasználat külföldön
Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
Épp a véleményem írtam erről a topikról [L]http://www.prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=72055&arc=f[/L], de közben Kalandor zárta. Ha már annyit írtam, azért bemásolom ide:
''Én sem értem, hogy miként élhet egy ilyen topik ennyi hozzászólásig, úgy hogy moderátorok és házigazdák is olvassák, ráadásul Text-boy-nak ha jól emlékszem, volt már egy kísértetiesen hasonló húzása Aopen tápokkal. :(
Az egyértelmű kamu/hülyeség/túlzott naivitás miatt nyitott topikokat miért nem zárják időben? Miért lehet ezt az igérgetős butaságot sorozatosan ''büntetlenül'' művelni a PH! hiszékenyebb fórumosaival szemben? Ez valóban érinti a PH! szinvonalát, mégsem lépnek sem a házigazdák, sem a moderátorok. :(''
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Robotporszívók
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest