- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
Csak egy ilyen szomszéd van. De nem is halgatok olyan hangosan zenét, hogy bármiben is zavarhatná. De tényleg, kimegyek a bejárati ajtó elé, és már akkor nem is hallom a zenét, de a szomszéd mindjárt jön át, hogy halkítsam le. Szerintem egész nap enegem hallgat, hogy mikor is tud átjönni. Gondolom unatkozik. De az zavar a legjobban, hogy mások sokkal hangosabban halgatnak zenét, de érdekes modón mindig engem talál meg.
-
szasza_1
senior tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
''max. a kapcsolatod romlik meg a szomszéddal''
Amiatt nem kell már aggodni.
De érdekes modón csak nekem szól be, más bezzeg hallgathat zenét. Mondjuk az nem zavar, hogy beszól, de múltkor a biztosítékot is lenyomta. Különben ő csak úgy lenyomhatja a biztosítékot? Ez nem sért törvényt? -
szasza_1
senior tag
Szerintetek ha panelházban délelött, vagy délután 4-ig hangosan halgatok zenét, az ütközik valamilyen törvénybe?
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest