Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Könnyű, egyszerű, mutatós óra a Honortól
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
Aktív témák
-
Damage
senior tag
Felhívtam a UPC helpdesket. Először egy fiatal nő vette fel a telefont, előadtam a problémámat. Kérdezett mindenfélét, nem hitte el nekem, hogy vszínű dupla adatforgalmat mérnek. Már majdnem engem hibáztatott és akkor átkapcsolt egy fiatalemberhez. Nagyon segítőkész volt. Előadtam neki is a sztorimat, miszerint duplán mérik az adatforgalmat. Mondta, hogy ő még nem hallott ilyen esetről, de ennek ellenére tényleg próbált segíteni. Udvarias volt és türelmes. Megígérte, hogy intézkdni fog azonnal és ha rajta múlna, akkor most megnézné, hogy mi a probléma. Visszahívást ígért és nem beszélt a levegőbe. 5 perc múlva visszahívtak, és elmondták, hogy Bp XXI. kerületében (Csepel) valóban duplán mér az adatforgalomszámláló. Azt is elmondták, hogyha túllépem a 15Gb havi limitet, egyből lekorlátozzák a sebességem, de ilyenkor nincs más dolgom, mint betelefonálni és visszakapcsolják az eredeti sebességem, mert látják, hogy csepeli vagyok. Minden csepeli chello előfizetőnek: Ne lepődjetek meg, ha egyszer csak letiltanak benneteket, nincs más dolgotok, mint betelefonálni és visszakapcsolják a normál sebességet! Duplán mérik Csepelen az adatforgalmat!
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest