Hirdetés
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- Mobil flották
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nekem világos, de ilyenkor ezzel a dumával szoktak jönni :U
EGyébként döbbenet, hogy mennyit változott a PH! az alatt a 2,5 év alatt, amióta itt vagyok...elékszem kezdetben mennyire más volt...nem hisztizett senki, meg ordibált, hogy milyen szemetek a moderátorok, vagy az emberek nem vesztek össze olyan topicokban, aminek nemhogy a PH!-hoz semmi köze, de még egy álatlános fúrumban is hülyeség lenne felvetni...ehelyett olvastam egy csomó infót, meg szétröhögtem az agyam, ahogy Den és Csendpenge kontrázott egymásnak :D Igaz, ezzel néha szétoffoltok egy-egy topicot, de akkor ez nem volt zavaró :U Már csak azért sem, mert ok, a topic elveszett, de az ember legalább egy jót röhögött...a mostani szétoffokra viszont az utóbbi már nem jellemző :(
Na jó tudom, ez az ára annak, hogy a PH!-ból Magyarország egyik (A) legnagyobb számtech-es weboldala lett, s könnyen lehet, hogy ha maradt volna a régi állapot (ki létszám), akkor most már haldokolna a weboldal...csak náha olyan jól esik siránkozni egy kicsit :DDD
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Synology NAS
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bundle topik
- Apple MacBook
- Linux Mint
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest