Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
The_Tom
senior tag
Muszáj megirni:
Tegnap veletlenul lattam egy kis reszt a Yago nevu tv2-s borzalombol, es az egyik eppen feszult pillanatban mi volt a haterzene, na mi?? Guns N' Roses- Oh My Go! Bazzeg mar semmi se szent??
Üdv. -
The_Tom
senior tag
Hi!
Emiatt nem nyitok ujat, remelem ide is kapok segitseget. Szoval aki tud olyan helyet ahonnan lehet leszedni csengohang kottakat pliz irja meg, mer' csak fizetoseket talaltam.
Előre is Kösz.
Üdv. -
The_Tom
senior tag
emiatt nem akrtam új témát nyitni.
remelem vki tudja mi ez: barmilyen zene lejatszasanal mplayer 6.2 aszongya: ''A műveletet nem lehet végrehajtani, mert a pinek nincsenek összekapcsolva.'' mi a tököm ez?? Mit kapcsoljak össze?? Egyébként ez egy W98SE hu+ SB Awe64
Üdv.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple Watch Series 11 46 mm Jet Black
- ÉRTÉKCSÖKKENÉS! Lenovo Thinkpad T460s, i5-6300U, 8GB/128GB SSD, FHD/IPS, HDMI, jó akku!
- Nvidia RTX 5000 széria
- ROG Zephyrus G14 GA401QC 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3050 16GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4350
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest