- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
Flashy
veterán
persze, az más. de inkább arra akartam valahogy rávilágítani hogy aki akar, az 12 évesen is viselkedhet úgy ahogy szokás. de a legtöbb tojik mindenbe mert úgyse tudunk odamenni megverni és úgyis újra regisztrál, etc. és mivel ezt így mondja is hogy újra regisztrál, meg hogy joga van hozzá, itt már az IQ a kérdéses :)
-
Flashy
veterán
szerintem nem életkor, hanem internetkultúra kérdése. nem szoktak hozzá hogy interneten, gépelt szöveges kommunikációban mik a szokások. de ha valaki szól nekik és az a válasz hogy mert jogom van hozzá, meg gyere verekedni, meg vannak ismerőseim, meg úgyis újra regisztrálok, az már más kérdés.
-
Flashy
veterán
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=81612[/L] Totyi nevű arc :)
-
Flashy
veterán
én rendszeresen próbálom figyelmeztetni őket az írásjelekre, de van ahol utána még oldalakon keresztül folytatják. ez egyértelműen netikett, az internetes kommunikáció megszokásának hiánya. (1 kérdőjel kérdés, 2 kérdőjel hitetlenkedés, 3 kérdőjel ''mostakkormiafenevan'', felkiáltójelből meg minél kevesebbet, ez nekünk alap. de még a csupa nagybetűvel írást sem mindig hajlandók megérteni...)
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged