Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
Egyébként a topic láthatóan nem érte el a célját, mert a hozzászólók között nincs 1 újonc sem! (Talán nem is olvassák) :)
-
mr_ricsi
veterán
válasz
VladimirR #47 üzenetére
''hogy ''divat'' lett lebaszni az ujoncokat''
Persze, mert sokszor az az ''öreg'' aki leb.ssza, rövidebb ideje regisztrált a PH!-n, mint az újonc.
Ma is megnéztem valakinek az adatlapját, mert PH!Addikthoz képest nagyon alacsony szinvonalúnak éreztem a hozzászólásait, és csak 3 hónapja regisztrált.
Lehet, hogy nekem is -
mr_ricsi
veterán
A napokban feltűnt nekem, hogy itt a PH!-n néhány ember hozzászólásiban bizonyos karakterek szinte mindig triplázva, vagy még többszörözve jelennek meg.
Íme néhány példa:
Helló népek!!!!
a dolgokat!!!
Rácsapjak???
Megfigyeléseim szerint a probléma szinte kizárólag az újoncoknál fordul elő, és -mint a példában látható- a 4 és a , gombokat érinti.
Szerintetek ez valami vírus lehet, vagy esetleg hardveres probléma inkább? Ha az utóbbi, akkor a meleggel összefüggésben lehet-e?
:)
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged