Hirdetés
- Google Pixel topik
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kepli77
csendes tag
válasz
zolka78
üzenetére
szia!
Köszi a választ, egy másik topicban ahonnét ide küldtek ezt a választ adták:"Canon 18-200, ha mindenes, de ha van pénzed inkább 15-85, annak szebb a képe. Mind2nek legújabb fejlesztésű a stabilizátora, 4 fé értéket tud segíteni és ez nem csak duma..."
ebből 15-85ösről még nem is halottam.
A pénztárcámból kiindulva olyan 75ezrest szánok rá.
-igaz rosszul fogalmaztam, hallottam arról hogy más gyártóknak is kiváló minőségű termékei vannak amik adott esetben ár érték arányban jobbak is lehetnek a canonnál.
-
kepli77
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok itt a fórumon és a fotózás világában is. Érdekelne hogy a Canon 500D-s gépemhez milyen teleobjektívet ajánlotok, illetve érdemes vennem, épületeket szeretnék fotózni főleg.Milyet érdemes venni gyárit vagy utángyártottat?
Itt van piactér is érdemes vásárolni használtat vagy inkább bolt+gari.?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest