Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mik76
senior tag
válasz
Szata02
üzenetére
Nekem a 150-600 Contemporary obi van meg. Egy 6d-n hasznalom es nagyon meg vagyok vele elegedve. Azt vettem eszre hogy 500-tol felfele le kell zarnom a rekeszt egy fel stoppal hogy tokeletesen eles legyen a kep. Nem olyan draga mint a Sport verzio, fokusszal nekem eddig nem akadt problemam.
Igy se konnyu persze, de a madar fotozas semmilyen obival nem az. A canon valszeg jobb minosegu optika viszont fix. Annak azert megvannak a hatranyai is.Itt egy kep amit ezzel csinaltam, de van par masik is ha atnezed a galleriat.
Tui -
JohnyBlue
addikt
válasz
Szata02
üzenetére
ÉN,mindenféleképpen olyan obit vásárolnék amiben van stabilizátor
mert ha nem állványról használod akkor nagyon hamar elfog fogyni az ISO a 7D-ből, onnantól fogva meg a záridőd fog elkopni és elmegy a kedved az egésztől
bár stabi ide vagy oda ha csökkenő fény miatt ugyanúgy szopóka van 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mert ha nem állványról használod akkor nagyon hamar elfog fogyni az ISO a 7D-ből, onnantól fogva meg a záridőd fog elkopni és elmegy a kedved az egésztől
bár stabi ide vagy oda ha csökkenő fény miatt ugyanúgy szopóka van