- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snakeiboy
aktív tag
Abban igazad van hogy pontositanom kell, nekem Nikonom van es az en tamronomban van AF motor es motor nelkulit mar nem tudsz venni de allitolag regeben olyan volt. A Sony es egyeb markak eseteben nem tudom mi a tenyalas szoval ezen termekeknel nem tudom. Aszem igy mar helyes volt a valaszom. Elnezest ha felrevezeto voltam.
-
ez_meg_emaz
őstag
Lehet én értettem félre valamit, de én végig a VC-re gondoltam ami meg Tamronnál a VR-t(képstabi) jelenti.
Snakeiboy: Ilyesmi véleményre voltam kiváncsi!
55-105 közötti tartományt leginkább portrénál használnék. De asszem értem mire célzol, (Azért csak hiszem mert nem használtam még a 18-105öt eddig, csak megvettem kitben.) nem rossz dolog az ha nem kell folyton cserélgetni az obit.
Eddig am nikon18-55 használtam (azzal is meg voltam amugy elégedve, kivétel a kotyogos összeszerelést) de ahhoz képest gondolom előrelpés lesz. Legalábbis ennyi pénzért remélem.
A telével kapcsban a sportfotónál se lőnék nagyon 15m-nél távolabbi témát/alanyt. Azért had kérdezzem meg a Nikon 70-300 alatt a VR-es változatot érted? Csak mert az 2x-3x annyi mint az 55-200. A VR nélküliről meg nem olvastam jókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP notebook topic
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- Fuji 33mm f/1.4 WR obi
- DJI POCKET 2 Standard kamera kiváló állapotban eladó, tartozékokkal!
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Eladó: 4 darab Dulens Apo Mini Prime objektív (EF bajonett)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest