-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew31
senior tag
válasz
cattus #16456 üzenetére
Viszont nem írt pontos típust (és most nem keresek rá, hogy milyenek vannak
). Nekem van Nikon 18-105 és Tamron 17-50 és azonos rekeszértéken sokkal világosabb az utóbbi, szóval nem csak a rekeszértéket kell megnézni...
De valóban, papíron hangyányi a különbség.
bitking: a 2 gép lehet nem azonos szenzorméretű, stb-stb. De ezt tényleg majd a másik témában.
-
bitking
csendes tag
válasz
cattus #16456 üzenetére
itt arra gondoltan igazából hogy ha a zomm alapban van
több minden látszik képen a 20 gyújtótávolságú objektíven mint a 24 -en ( még nagyon kezdő vagyok köszönök minden segítséget )egy másik kérdéseben is szeretném kérni a segítséget ( nem kimondottan ehhez a témához tartozik tudom ) ki néztem két gépet az egyiknek 24 gyújtótávolságú (nikon p520) a másiknak 20 gyújtótávolságú a lencséje (Panasonic Lumix DMC-FZ72) és most ( a lencse miatt nem tudom melyik gép lenne az igazi )
-
Cancer
senior tag
válasz
cattus #14695 üzenetére
Ez mekkora fos!! Dzsízusz! Én ebay-ről vettem kb 6 $-ért és gyönyörű szépen sötétít.
Azt bánom, hogy nem gondolkoztam előre. 58mm-est vettem + egy 58-52 steppert. Így jó kitobikra is és az 1.8 50-re is.Még vakus tárgyfotónál is komoly haszna volt.
szerk.:
Gondolkozom egy 15-85-ön, az meg 72 mm-es...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged