- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
Ha nem ragaszkodsz a 70mm-es tele véghez, akkor pl. Tamron 17-50 /2.8 NonVC, ez nagyon komoly, éles rajzolattal bír, nekem sem volt gondom a kitobival nagyon sokáig, a fényerő miatt váltottam, de a rajza is szignifikánsan jobb. =O
Ha ragaszkodsz a Canon márkához akkor 17-55mm /2.8, ha ragaszkodsz a hosszabb tele véghez is, akkor Canon 15-85 Is USM.
-
zgospel
őstag
sajnos az 50 f1.4 képe nem igazán jobb mint az 1.8-é, az usm-en meg a felépítésen kívül mást nem nyújt, az meg szerintem nem éri meg azt a plusz pénzt.
sigma 18-35 f1.8 art? igaz az ára megvan, de megéri, aps-c-re nagyon jó!
de tulajdonképpen a sigma új ART sorozatából mindegyik darab nagyon jó, de az áruk is megvan.kisebb pénzért mindenesnek a canon 35mm f2 (IS nélküli) ami szintén elég jó, de a fókusza annak is hangos. van belőle egy frissített IS USM változat, de az több mint kétszer drágább.
-
fattyu
veterán
annyira öreg hogy már lejárt a szabadalmi védettsége is. látszik is. nem éri az árát. nagyon nem. a használt árát sem.
sigma 50 1.4 ezereszer inkább.
szerk: ha meg apsc vázra kell akkor át kell gondolni hogy valóban 50 kell-e neked? sose értettem. az 50 natívan 50ként nagyon jó.
apscre sigma 35 1.4 mindenek felett. szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged