- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slowman
aktív tag
válasz
crazyzozy #7049 üzenetére
Hirtelen Chapel fórumtárs jutott eszembe, úgy tudom neki Canon 60/2.8-a van a Flickr galériájában van jó pár kép a Canon 60/2.8-al. Nem vagyok egy nagy makrós, szóval ezt kb 10 perc tanulmányozás után mondom, hogy kb a Canon 60 lehet jobb mint a Sigma de aztán nem biztos, hogy így van, inkább kérdezz valami hozzáértőt. Annyi viszont biztos, hogy én inkább ilyen 100mm körül nézelődnék makróra kb Sigma 105/2.8 azt hiszem ezt dicsérgetni is szokták.
-
Slowman
aktív tag
válasz
crazyzozy #7046 üzenetére
Itt elég sok tesztet találhatsz, mindenféle gyártótól és típusról. Egyiknél van sample másiknál nincs. Ha nem találsz mondjuk Canon vázon, egy 3rd party obival samle-t, érdemes megnézni, egy másik vázon teszteltet pl. Nikon vagy bármelyik, mert előfordul, hogy azzal meg csináltak. Nagy eltérést nem hinném hogy találsz, végül is az obi elméletileg ugyanaz, de viszonyításnak jó az bitos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest