- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Köszi a véleményt és a tapasztalatokat.
Portréra jobban szeretem a nagyobb gyujtotávot, mert szeretem ha 'kiemelkedik' a háttérből a fotoalany. 50/1.8 meg elég ha nem csak az arccal szeretném kitölteni a képet, ugyhogy én portréra nem is nagyon használnám, arra lenne a másik két obi. Családi összejövetelek/egyéb események, táj, épület. Szoval számomra amolyan mindenes obi lenne, ezért is szeretnék vmi jofélét.
Btw azt olvastam a VC-s változat képminöségre gyengébb.
Pixinfon volt vmi alapzoom összehasonlíto teszt (3 alapzoomot néztek meg) és ott írták hogy gond volt az af-el, de az valszeg hibás darab lehetett. Am már nem tudom hogy VC-s vagy anélküli változat volt e abban az összehasonlíto tesztben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest