- Google Pixel topik
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbkmachine
aktív tag
Nekem is volt 17-55 2.8-om, amivel nagyon beszívtam. Vagy gyárilag ennyire gyenge ez az obi, vagy hibás példányom volt, de nekem 2.8-on borzasztóan életlen volt. Én is valahol 5.6 környékén tudtam vele éles képeket lőni, azért meg nem tartok meg egy ilyen drága obit, így eladtam. Amatőr fotós pályafutásom eddigi legnagyobb csalódása volt az az obi. Bízom benne, hogy csak én fogtam ki egy rossz példányt. Ja és az AF kapcsológomb is letört róla! Onnantól csak toll véggel tudtam kapcsolni, vagy fogvájóval. Nagy buktával ment el, a szerviz meg horror árat mondott a kapcsoló cseréjére és a kalibrálást még meg sem kérdeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Sigma 18-200mm F3.5-6.3 II DC OS Canon objektív
- Eladó Fomei black 2.72 X 11m-es fekete papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Canon EOS 6D digitális fényképezőgép
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged