Hirdetés
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
forceberg
üzenetére
Nekem egy lencsetagot állítottak (az AF rendszer a mérésük alapján pontos - valóban, mert találni mindig talál, csak ha F4-nél tágabbra nyitottam a rekeszt akkor át kellett állítanom a MAFA értékeket).
A fókusz korrigálása a gyári üvegeknél megvan, viszont a 3rd party gyártóknál (akik nem veszik meg a kommunikációs protokollt) nincs rá lehetőség, így marad a szerencse kérdése...
(#22913) .DLL: Persze, csak nehogy megvonják mint nekem, mert cégre vettem.
Így először kaptam egy 25k-s árajánlatot, majd végül 15k-ba került a fenti művelet.(#22915) duni84: Több fórumtársról tudok akinek rossz volt: legalábbis minimum AF korrekciózni kellett vagy a focus driftet utánállítani mint nekem.
(#22917) papaya: "ilyen vázra nem kellene olyan lencse ami nem tudja rendesen kihasználni"
Ezt érthették úgy is, hogy a Tamit csak olyan vázra szabad megvenni, amiben 2 pontos MAFA van, hogy rendesen ki tudd korrigálni. Én is csak ezért mertem megvenni az 5D3-ra: mint ahogy az ábra mutatta szükségem is volt rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olympus OM-D E-M1 Mark III váz + 12-100mm f/4 PRO objektív
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- Apple iPhone 14 128GB Blue Karcmentes állapot 92% akkumulátor
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így először kaptam egy 25k-s árajánlatot, majd végül 15k-ba került a fenti művelet.