Hirdetés
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Új belépő a Honornál
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
Azt tudom, hogy a Chinon 1.4/50 nyitva nagyon lágy, fátyolos képet ad. Ez olyan f/2 - f/2.5 körül tűnik el onnantól nagyon szép képe van. Chromatikus aberrációra (lilás kontúrok) hajlamos.
De portrénál akár ki is lehet használni ezt az extra lágyságot, amit 1.4-nél ad, ez már ízlés dolga.A másik kettőt nem ismerem, de azt tudom, hogy a Canon saját 50mm f/1.8-asa nyitva kontraszosabb, élesebb, mint a Cinon f/2-n (tehát érezhető a modernebb obi előnye képminőségben)
Én videóra használom csak a Chinont, nagyon jó vele élességet állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest