Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
válasz
access_denied
üzenetére
Nem tudom, mit szeretnél fotózni, de általába azért szoktak macro obit venni, hogy ne kelljen ilyen előtétbiszbaszokkal sínylődni.
Nekem is van +3-as cuccom, de szinte sose használtam. Szinte olyan, mintha rajt se lenne (eltekintve attól, hogy elcseszi az EF 100/2,8-nak a végtelen állását).Én ilyenre macro fordító gyűrűt használok. Egy Zeiss m42-es 50-es (de bármilyen 50mm-es obi megteszi) obit fordítok szembe az obival. Itt viszont annyira kicsi már a mélységélesség, hogy kötelező a focustracking...
Raynoxok?
Ha meg már mindenképp close-up előtétet akarsz venni, akkor inkább utána néznék a Canonnak. Mégiscsak márka. Az 500D-nél ha végtelenre állított élesség lesz 0,5m (=500mm).
Új hozzászólás Aktív témák
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest