Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aquir2
csendes tag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
135 font különbség a kettő között az vagy 45 000 Ft. Igaz a drágábbikhoz van a tartalék 18-55mm akkor.
Obihoz nem tudok mit hozzászólni. Nem vagyok jártas-e téren, ezért is itt kérdezősködök. Bár olvastam valahol hogy kicsit barnás szinezetű képet ad a 18-55mm -es.
Mivel most kezdek az egészbe bele ezért leginkább 1 általános célú obi kellene nekem mert nem biztos hogy gyakran cserélgetni akarom az obikat meg mindenhova többet magammal vinni. Később ha bejön a dolog akkor meglátom hogy miket szerzek még be. Egyenlőre az motivál hogy nagyon jó minőségű képeket csináljon átlag ember szemével nézve, nem profi fotóséval
Előző hozzászólásomnál említettem is hogy akkor vettem észre csak hogy japán gari van csak a gépre. Emiatt nagyon úgy néz ki hogy borul is a dolog. Még alszok rá párat. Valószínű marad a 18-55mm kit (kb 15 fonttal tudnék olcsóbban csak body-t venni...na ennyit már megér az a 18-55mm) és picit később veszek valami 18-xxx mm-est(kell a nagyobb zoom), valószínű a 135-öst, márcsak az ára miatt is (egyenlőre nem akarok többet áldozni rá).
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Robotporszívók
- Google Pixel topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- BIOS topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest