Hirdetés
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Hát ez egy jó 20K Ft-al olcsóbb mint az itthoni bolti szett ára. Nekem is ennyi volt a differencia, így sok vívódás után úgydöntöttem, hogy a vámpara + helyi gari megér ennyit. Ráadásul 3 napos cseregari azért jó dolog. Élnem is kellett vele egy pixelhiba miatt (amiről közben kiderült, hogy a gép megjavítja magát clean manual módban) de egyes esetekben nem tudja javítani. Szóval ezért fontos szerintem a cseregarancia + helyi gari. Megér ennyit, mert japánba egy csomagküldés, és már bukta is.
Obihoz meg annyit, hogy a 18-135 szerintem elég egy gány objektív, a vége lágyul, no meg nagylátóban a 18-55 IS is élesebb képet ad. Én ha most venném akkor tuti utóbbival venném kitben. Amúgysem lehet normálisan egyberakni a nagylátót meg telét. Tapasztalatból mondom, nem éri meg lágyulós, műanyag obit venni (még drágán is) 18-55 IS-t viszont nagyon eltalálták, filmezni is tökéletes ha az kell.
18-135 helyett rádobsz 20K-t és kapsz 110K-ért használtan egy fehér 70-200 f4L-t, aminek gyönyörű a rajzolata és egy profi üveg. UK-ben biztos van egy csomó használt, érdemes lecsapni rá!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4449, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest