- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Új lapkakészlettel frissített a Vivo V60 Lite
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- One mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
rumos14
üzenetére
Általában én is, de mivel nincs rendes portréobim, néha beltéri potréra (családi összejövetel) beficcent, és jól világított szobában is akadt néha gond. Az AF onnan jutott eszembe, hogy pont azért adta el nekem az előző tulaj a Tamit, mert a d40-én nem volt AF... nekem d50-en persze van.
A Nikonban egy repülőút során eltört az egyik tubus (a szerviz szerint), látszik hogy a rosszabb táskát vittem
A javításra adott ajánlat 20ezer és 4hét volt, ezért vettem a Tamront. De még mindig erősen gondolkodom, hogy be kéne vállalnom, és ha kész, eladni az egyiket...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- World of Warships
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Renault, Dacia topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A javításra adott ajánlat 20ezer és 4hét volt, ezért vettem a Tamront. De még mindig erősen gondolkodom, hogy be kéne vállalnom, és ha kész, eladni az egyiket...