Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
péter007
senior tag
hy mindenkinek
végre elhatároztam h. obit veszek, a keret 60K lenne
D40-em van és azon gondolkodom h. mire elég 105mm, mert ebben az árkategóriában a 18-105 VR Nikkor nagyon vonzó darab főleg a nagy átfogás a stabi miatt
ugyanakkor ott van még alternatívaként a Tamron 70-300 amiből a motoros verzió most 43K
ha a tamront veszem akkor nem lesz képstabim de a zoomátfogás sokkal nagyobb lesz...igaz azt nem tudom h. ki fogom-e valaha használni
a maradék közel 20K ból meg nem tudok venni semmi értelmeset a géphez (táska lesz) egy sb400 pedig 30K körül van ami meg már soka gond ott van hogy nem tudom mennyire fog hiányozni a 105-300 tartomány és hogy mikor használnám ki...komolyan mondom ez az egész obivásárlás még a nőknél is bonyolultabb

ha valaki tud segíteni lécci segítsen, lassan meg kéne rendelenem a cuccot mert vészesen közeleg a karácsony és a tömeg...
köszi előre is a válaszokat, üdv. péter
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest