- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
péter007
senior tag
hy mindenkinek
végre elhatároztam h. obit veszek, a keret 60K lenne
D40-em van és azon gondolkodom h. mire elég 105mm, mert ebben az árkategóriában a 18-105 VR Nikkor nagyon vonzó darab főleg a nagy átfogás a stabi miatt
ugyanakkor ott van még alternatívaként a Tamron 70-300 amiből a motoros verzió most 43K
ha a tamront veszem akkor nem lesz képstabim de a zoomátfogás sokkal nagyobb lesz...igaz azt nem tudom h. ki fogom-e valaha használni
a maradék közel 20K ból meg nem tudok venni semmi értelmeset a géphez (táska lesz) egy sb400 pedig 30K körül van ami meg már soka gond ott van hogy nem tudom mennyire fog hiányozni a 105-300 tartomány és hogy mikor használnám ki...komolyan mondom ez az egész obivásárlás még a nőknél is bonyolultabb

ha valaki tud segíteni lécci segítsen, lassan meg kéne rendelenem a cuccot mert vészesen közeleg a karácsony és a tömeg...
köszi előre is a válaszokat, üdv. péter
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A3000 6G 1 év gar.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest