- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Akkor csak a ''bagatell'' jelentésében tér el a véleményünk
Én ennyiért nem kockáztatnék egy hajszálnyit sem, várni sincs kedvem még 2 hetet sem. A kockázat meg nem csak annyi, hogy vajon mit ad postára az eladó, hanem hogy mi érkezik meg (biztosítva gondolom nincs rendesen). Megsérülhet, eltűnhet, eltévedhet. És még ha meg is jön, utána is tönkremehet, gari meg ugye nincs rá.
Olcsóbb cuccoknál én is a használtat, gari nélkülit szoktam választani de ekkora összegnél már nem szívesen vállalnám be. Gari nélkül meg csak úgy vásárolnék, hogy előbb a kezembe fogom, kipróbálom, alaposan megnézem és ha minden stimmel akkor megveszem.
Ennek ellenére biztos sok ember van akinek így is megéri de erős túlzásnak érzem a ''bagatell'' jelzőt. Akinek ez az összeg bagatell annak a bolti ár is az és onnan fog vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Moza Slypod-E motoros slider / motoros monopod
- Sigma 150-600mm Sports + 1.4x Telekonverter - Újszerű -
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Canon Extender EF 1.4x III és Canon Extender 2x III telekonverter - Újszerű -
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal!
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.23
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én ennyiért nem kockáztatnék egy hajszálnyit sem, várni sincs kedvem még 2 hetet sem. A kockázat meg nem csak annyi, hogy vajon mit ad postára az eladó, hanem hogy mi érkezik meg (biztosítva gondolom nincs rendesen). Megsérülhet, eltűnhet, eltévedhet. És még ha meg is jön, utána is tönkremehet, gari meg ugye nincs rá.