Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclord
aktív tag
''természetben való esküvőfotós hozzászólásodnál''
Na háát ! ,hogy én itt más fotós forumba nem írtam az tuti , csak a táskákat hoztam létre az is tuti, se természetfotós ( mert valaki szereti nem az , pl szeretem a nagy mocikat mégse vagyok motorversenyző) se esküvő nem vagyok
, és olyan forumba se írtam , talán nézd meg a honlapom és rajössz hovaszoktam járni. - bár többféle újságot és onlinet olvasol ott is rám találhatsz- , tehát hozzászólásod értelme és anyaga után meg értem, hogy mindenen nevetsz 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, és olyan forumba se írtam , talán nézd meg a honlapom és rajössz hovaszoktam járni. - bár többféle újságot és onlinet olvasol ott is rám találhatsz- , tehát hozzászólásod értelme és anyaga után meg értem, hogy mindenen nevetsz