Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclord
aktív tag
''természetben való esküvőfotós hozzászólásodnál''
Na háát ! ,hogy én itt más fotós forumba nem írtam az tuti , csak a táskákat hoztam létre az is tuti, se természetfotós ( mert valaki szereti nem az , pl szeretem a nagy mocikat mégse vagyok motorversenyző) se esküvő nem vagyok
, és olyan forumba se írtam , talán nézd meg a honlapom és rajössz hovaszoktam járni. - bár többféle újságot és onlinet olvasol ott is rám találhatsz- , tehát hozzászólásod értelme és anyaga után meg értem, hogy mindenen nevetsz 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, és olyan forumba se írtam , talán nézd meg a honlapom és rajössz hovaszoktam járni. - bár többféle újságot és onlinet olvasol ott is rám találhatsz- , tehát hozzászólásod értelme és anyaga után meg értem, hogy mindenen nevetsz