Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- iPhone topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Hogy azért mégse húzzuk le teljesen az M42-esek használati értékét: van egy 16mm-es Zenitar halszemoptikám. Azt 30000 Ft-ért vettem, igaz, hogy újonnan de azért akkor sem zsebpénz. Viszont annak a használhatósága majdhogynem megegyezik az AF-es párjaival, hiszen a fókuszra alig kell figyelni, akkora mélységélessége van, no meg halszemmel általában statikus témákat fotózunk, vagy legalábbis nem kell "lekövetni" vele a témát.
ottkar: a Vatera még mindig nem az Aprónet.
Az meg, hogy kinek mi a meglepő...
Én egyébként nem tudom, hol van benne aluminium, nekem nehéznek tűnik apró méretéhez képest, egy kicsit én is meglepődtem, bár a MADE IN USSR felirat már a kézbevétel előtt is látszott szóval annyira mégsem lepődtem meg. Majdnem egy súlyban van a 200-as Pentaconnal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gaming notebook topik
- ZEN.com
- További aktív témák...
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én egyébként nem tudom, hol van benne aluminium, nekem nehéznek tűnik apró méretéhez képest, egy kicsit én is meglepődtem, bár a MADE IN USSR felirat már a kézbevétel előtt is látszott szóval annyira mégsem lepődtem meg. Majdnem egy súlyban van a 200-as Pentaconnal.