- iPhone topik
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaUser
addikt
válasz
fulton
üzenetére
Neked kell tudni mire akarod használni. A 28-at nagyon nagynak érzem kezdőnek (több, mint 40mm aps-c vázon, az már szobába pl. rengeteg), így szvsz felejtős, a 15-85 viszont szerintem messze nem ér 180.000 forintot, amikor 250.000-be kerül a 17-55. Nem is értem, hogy gondolta a Canon ezt az árazást.
Amennyiben tényleg első obinak keresed, akkor én egy használt 18-55 IS-t javasolnék. Olcsó, IS-es, éles és mire meglátod pontosan mi kell neked, azon az áron eladhatod, amennyiért vetted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Február végén bárki kipróbálhatja a Marathont
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Motoros topic
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Sweet.tv - internetes TV
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- További aktív témák...
- UTOLSÓ DARAB - Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amennyiben tényleg első obinak keresed, akkor én egy használt 18-55 IS-t javasolnék. Olcsó, IS-es, éles és mire meglátod pontosan mi kell neked, azon az áron eladhatod, amennyiért vetted.