Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Livie
csendes tag
Ó ez a szimulátor sokat segített, köszönöm!
Valóban, a 18-200 esetében Tamron vagy Sigma obira gondoltam, de a délelőtt folyamán elvetettem, miután utánanéztem az általad tanácsolt Nikon 55-200 VR-nek. Ez tűnik a legjobb megoldásnak mind közül, erre nem is gondoltam. Egyedül a makrójában kételkedtem, de találtam fotókat és meggyőztek. (Ráadásul az egyik üzletben akciós is
Sajnos nincsenek fotós ismerőseim, kölcsönkérni semmi esetre sem tudtam volna senkitől, de elvégre nem azért választottam DSLR-t, hogy kényelmes és praktikus legyen
Mégegyszer köszönöm a segítséget, mostmár biztosan el fogom tudni dönteni! -
Livie
csendes tag
Köszönöm a segítő válaszokat!
VC-re sajnos nincs pénzem, a 18-200-on még azért is gondolkozom, mert amellett, hogy kényelmesebb lenne, az a 200mm tulajdonképpen a véghatárt is jelentené.
Ezért kerültem dilemmába, és mert amatőrként nem vagyok vele teljesen tisztában, hogy az a +100mm tulajdonképpen mennyit is számít. -
mclord
aktív tag
Dolgoztam a Focihooligánok kontra police attacken. majd oldalra áltunk (sajtó 6 munk társ) akkro még nem betört fejú Balogh,Ap,Ap munkatársak stb.. voltak, majd bebazták közénk a törley üveges pezsgős üveget. az obtika 17 -40 4l darabokva, a vaku lerepült, vázon a bajonett megsérült, és mikor elkezdtem felvenni a cuccokat, akkora kinyomtak mindenkit , majd 15 minre beengedtek a lezárt területre, tehát vagy sajtós vagy rendőr munkatársán lehet a vakum
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 + álcázó + UV szűrő ( Canon )
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Olympus OM-D E-M1 Mark III váz + 12-100mm f/4 PRO objektív
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.