- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
zetecR
addikt
Ja, találtam a nyomatómhoz az e-bayen NEGYED ár környékén tonert, úgyhogy kezdődik a biznisz. :D
-
zetecR
addikt
Most már meg van a Minolta, úgyhogy mégegy semmiképpen sem kell, de köszi. :)
Mindenesetre a Minolta nagyon szépen nyomtat, nagyátlagban olcsóbban, mint ahol eddig nyomtattam, és még el sem kell menni érte.
Úgyhogy egyenlőre jó lesz ez, most inkább egy nagy, oldószeres nyomtatón (Roland, Mimaki, ...) töröm a fejem. -
zetecR
addikt
Iparilag ez tényleg jobb és kényelmesebb, csak nekem az a baj ezzel, hogy nem nyomtatok sokat.
Gyakoralilag csak magamnak, ami a munkámhoz kell, az meg havonta 1-200 ív. Arra meg nem hiszem, hogy szerződést kötnek, ill. egy ekkora nyomató ára sem térülne meg belátható időn belül. -
zetecR
addikt
Miért lett bezárva az előző topic???
Pilóta!
Azóta próbálgattam, és PhotoPaint-tel szépen megoldható a lapméretnyi Eyedropper tool beállítása.
Osztottam, szoroztam és néhány képnél egész jó összegek jöttek ki, néhánynál elég vadak.
Viszont közben eszembe jutott, hogy hiába mutat a software akárhány százalékot, hogyha a nyomtató driverben, rip sw-ben, vagy akárhol mondjuk már szinkorrekciók, kalibrálást csináltál, mert az borít mindent, nem?
Már régebben nézegettem Tektronix színes lézereket, és a FolderTrade gonlapján van lapköltség számítás. Nagy disznók, mert ugyan szines oldal esetében 5%-os fedettséget adnak meg, de nem színenként, hanem CMYK viszonlatban 1-1-1-2%...
De nem is ez az igazán érdekes, hanem az, hogy a cégvezető asszony annak idején azt mondta, hogy sok ilyen színes lézert vettek már tőlük szolgáltatni. Tehát pénzért nyomtatni.
Márpedig ha a Photopaintes-százalékos értéket felszorzom ezekkel az adott fedettségekre adott oldalköltségekre, akkor olyan szórást kapok árban, hogy brutál.
Gyakorlatilag nem lehetne normális árat szabni szolgáltatáshoz, mert van oldal, ami önköltsége (és még nem is TCO) 400Ft+áfára jön ki, van ami csak 100-ra.
Egy így nem teljesen OK.
Sajnos az én nyomtatómhoz még nincsen olyan kiszolgáló sw (CROWN III lenne a Minoltánál), ami webes felülteten többek között a felhasznált ''festéket'' is nyilván tartaná, úgyhogy csak saccolni tudok, ill. az első tonercserénél örülni vagy döbbeni...
Te jutottál valamire ezzel kapcsolatban?
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest