Hirdetés
- Netfone
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- MIUI / HyperOS topik
- IFA 2024: Kezünkben az iPhone 16 Pro Max dummy
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
-
Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
ph Az új tanulmányi év elején a desktop PC-k és a perifériák uralják a pályát, de beköszön egy noteszgép is.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
ma Ezek a hordozható fordítógépek évről-évre sokat fejlődnek, most a Timekettle mutatta meg, hogy hol tart az iparág.
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
A MIAD01 telójuk után ez sem lehet egy rossz vétel - pláne ennyiért.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Ganzer
aktív tag
Na ez feleségemnek tökéletes, nem szereti az "agyba nyomós" tws-eket.
Én is gondolkozok egy Moondrop Space Travel-en, vagy egy Golden Ages-en. Bár nem tudom hogy meg-e éri a felárat a Golden Ages.. -
ROBOTER
addikt
Csak művelődnék: ez a "nyitott" kifejezés honnan jön? Mert fül-/fejhallgatók esetében nálam ez mást jelent valószínűleg.
-
Usgyi
aktív tag
A munkahelyen hallanom kell mi történik körülöttem, ezért kénytelen vagyok ilyen kialakítást használni. Valakinek van ezzel tapasztalata? Megéri megrendelni?
Lehet kipróbálnám...Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
ROBOTER
addikt
Az "open air" és a nyitott mocskosul mást jelent.
A nyitott fej/fülhallgató azt jelenti, hogy a hangsugárzó mögötti légtér nyitott / részlegesen nyitott, ezért a levegőtömeg összenyomásának hatása kevésbé hat a membránra, ilyenkor a memrán felfüggesztését máshogyan tervezik. A Hi-End fejhallgatók jelentős része ilyen, annak előnyeivel és hátrányaival.
A nem agybadugós fülhallgatót nyitottnak nevezni nagyon rossz irány.
Ha egy sima google translate-be beírod az "open air", azt mondja, hogy "szabad levegőn". Ez is közelebb áll a valósághoz, mint a "nyitott".
-
judas13
addikt
válasz adamklark #12 üzenetére
Olvasom sokan panaszkodnak a klippre - úgy egyáltalán - , hogy idő után kényelmetlen, kellemetlen a viselése. Gondolom egyénfüggő. Majdnem rendeltem egyet - valmi ócó kínait - de inkább maradtam egy nagy lcd kijelzős in earnél..aminek érkezését mára várom
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 mini gyári Apple és UAG tok
- IPAD TOK és üveg fóliák ÖSSZES TÍPUSÚ IPADHEZ , IPAD AIR , Pro , MINI 1-6
- ÚJ Saját névre aktiválható SIM KÁRTYA, könnyen megjegyezhető marketing telefonszámok!
- USB type-C , USB Type-C kábel, Adatátviteli sebesség: 5 Gb/s Maximális töltés 100W
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen